Hyrja e Klienteve ne Panelin e Kontrollit
Nr. i Telefonit
Kodi Personal

          English
 

$1295
Iliria Nje (Plan Mujor)
500 Minuta telefonata kudo ne SHBA, Kanada, dhe Evrope Perendimore ne linjat fikse.
Lexo me teper
 
$2495
Iliria Tre (Plan Mujor)
Telefonata pa limit kudo ne SHBA, Kanada dhe Evrope Perendimore ne linjat fikse.
Lexo me teper
 
$3995

Iliria Pese (Plan Mujor)
Telefonata pa limit kudo ne SHBA, Kanada dhe Evrope Perendimore ne linjat fikse, plus 300 Minuta me Evropen Lindore ne linjat fikse, perfshi ketu Shqiperine, Kosoven dhe Malin e Zi.
Lexo me teper

 
 
Telefon me Video
Tani Ju mund te shtoni telefonata me video tek cdo plan i ri i sherbit vetem per $5 ne muaj.
Sign Up

30 dite afat dhe do te keni kthim te garantuar te pageses 
Toll Free 1-877-ILIRIAT  
Tel: 586-264-3210    Fax: 586-264-3210

Opsionet e Videotelefonit

  • Video me kualitet te larte dhe ne kohe reale

  • Qualiteti i kristalte i figures

  • Figure brenda figures

  • Mesazh me video dhe me ze

  • Konference telefonike mes 3-klienteve

  • Program softphone me video per te gjithe klientet

  • Ekran te sheshte me ngjyra (5.6 inch trashesi)

 

 

OFERTA MUJORE SPECIALE
Per me teper informacion,  TELEFONONI!

Speciale !!!  Telefononi falas
 

2 Vjet Kontrate me ne dhe perfitoni aparatin ATA falas
 

BORDI I KOMPANISE


 


                     

download movies