Hyrja e Klienteve ne Panelin e Kontrollit

Nr. Telefonit

Kodi Personal

          English
 
Na kontaktoni

 
Michigan
Telefon:  1-877-ILIRIAT  dhe  586-264-3210       
Fax: 586-264-3255
Email-et e Suportit te klienteve: customerservice@iliriatelecom.com
  sales@iliriatelecom.com
  techsupport@iliriatelecom.com
Faqja ne Internet e Kompanise: www.iliriatelecom.com
Adresa: Iliria Telecom Inc.
2005 15 Mile Rd.
Sterling Heights MI 48310
 
Florida
Telefon:  904-651-3742       
Email-et e Suportit te klienteve: florida@iliriatelecom.com
  sales@iliriatelecom.com
Faqja ne Internet e Kompanise: www.iliriatelecom.com
Adresa:  Iliria Telecom Inc.
3236 Abbeyfield Dr. E.
Jacksonville FL 32277
 
Se Shpejti ne: New York / Boston / Chicago
Telefon: 1-877-ILIRIAT       
Email-et e Suportit te klienteve: newyork@iliriatelecom.com
boston@iliriatelecom.com
chicago@iliriatelecom.com
  sales@iliriatelecom.com
Faqja ne Internet e Kompanise: www.iliriatelecom.com
Adresa: Iliria Telecom Inc.
2005 15 Mile Rd.
Sterling Heights MI 48310
 
Shqiperi
Telefon: ++355-68-208-7852
313-305-7115       
313-305-7110       
Email-et e Suportit te klienteve: tirana@iliriatelecom.com
gjirokastra@iliriatelecom.com
durresi@iliriatelecom.com
Faqja ne Internet e Kompanise: www.iliriatelecom.com
Adresa: Iliria Telecom Inc.
Tirane, Albania
Gjirokaster, Albania
Durres, Albania