Hyrja e Klienteve ne Panelin e Kontrollit

Nr. Telefonit

Kodi Personal

          English
 
Na kontaktoni ne SHBA
Kompania Iliria Telecom eshte nje kompani lidere e sherbimit telefonik dhe e sherbimit te video-telefonit per te gjithe klientet ne SHBA dhe kudo ne bote. Teknologjia jone e avancuar, i mundeson cdo klienti qe te beje dhe te marre telefonata nepermjet Internetit, duke perdorur telefonat e zakonshem kudo ku ka sherbim Interneti. Sherbimi yne eshte i pasur me opsione, dhe efektiv nga kostoja. Ai ofron praktikisht te njejten eksperience qe ofron dhe sherbimin telefonik tradicional. Sherbimi telefonik digital i Iliria Telecom eshte tashme i mundshem per cdo kliente kudo ne bote. Planet tona te sherbimit iu ofrojne klienteve tane tarifa te shkelqyera nderkombetare, te shoqeruara me opsionet me popullore te sherbimit telefonik si telefonata ne pritje (call waiting), percjellje telefonatash (call forwarding) dhe mesazhe me ze (voicemail), te perfshira ne nje pagese te ulet mujore.

Zgjidhni nje nga planet tona mujore te sherbimit qe ploteson me mire nevojat tuaja per sherbim telefonik. Tek Iliria Telecom ju do te gjeni te gjitha, si sherbimin telefonik te se sotmes, ashtu edhe ate te se ardhmes.


Telefon: 1-877-ILIRIAT  dhe  586-264-3210       
Fax: 586-264-3255
Email-et e Suportit te klienteve: customerservice@iliriatelecom.com
  sales@iliriatelecom.com
  techsupport@iliriatelecom.com
Adresa: Iliria Telecom Inc.
2005 15 Mile Rd.
Sterling Heights MI 48310
Faqja ne Internet e Kompanise: www.iliriatelecom.com


 

Faqja kryesore Te dhena per Kompanine Kontakti