Hyrja e Klienteve ne Panelin e Kontrollit

Nr. i Telefonit

Kodi Personal 

          English
 
Sign Up
Grandstream 502 2-port ATA/Router: $49.95
 
Ky aparat (HT-502) suporton standartin SIP 2.0 dhe eshte i paisur me 2 porta FXS, me porte Etherneti te dyfishte 10M/100Mbps, me performacne te larte te integruar te tipit router NAT, status te portes dhe drite sinjalizuese per mesazhed ne pritje (LED), si dhe ka nje baze per te qendruar vertikalisht. Suporton lidhjen universale (UPnP), deri ne 2 profile te ndryshme te llogarise SIP, dhe ka aftesi te telefonise tradicionale dhe asaj te avancuar. Ky aparat (HT-502) ofron nje nivel te zhvilluar sigurie, dhe realizon adaptimin automatik duke perdorur kodifikimin simetrik dhe asimetrik te zerit (codec/RTP) ne cdo telefonate, gjithashtu suporton nje grup te gjere te kodifikimit te zakonshem te zerit.
     

 

 

 


 

 

Grandstream XV3000 Telefon me video: $199.95
  Kjo paisje (GXV-3000) eshte nje paisje e gjenerates se re dhe te avancuar te telefonave IP me video, e cila suporton te dyja protokollet standarte te telefonise SIP dhe H.264. Eshte e paisur me nje panel te vogel ekrani me ngjyra me permasa 5.6-inch., me kualitet te shkelqyer te zerit dhe figures, e pasur ne funsionalitete, e lehte per tu perdorur, me nje pamje te jashtme shume terheqese, dhe me nje cmim shume te arsyeshem.

 

 

 

 

Linksys 941, Telefon me 2 linja: $119.95
  Ky aparat i ka te gjitha opsionet e telefonit VOIP dhe eshte i paisur me nje ekran me rezolucion te larte  (bazuar ne madhesine pixel), me artoparlante te plote-duplex dhe me porte te vecante per kufjet, e cila mund te konfigurohet per deri ne 4 linja komunikimi. Me nje pamje terheqese dhe funksionale, ky aparat mund te perdoret per telefonin e shtepise, per sherbim telefoni per biznese dhe kompani te medha, si dhe per biznese dhe kompani te vogla dhe te mesme.  Eshte gjithashtu i paisur me nje numer te madh opsionesh me parametra te programueshem, dhe qendron ne krye te listes se paisjeve me te mira te telefonise VoIP.

 

Nokia E71 GSM / VoIP Smartphone - $329.95
  Aparati Celular Nokia E71 eshte i paisur me kater Frekuenca GSM. Eshte nje aparat i hapur (i c'kycur) i paisur me nje kamer me rezolucion 3.2 MegaPixel, dhe me teknologjite Bluetooth, GPS, 3G,  dhe Wi-Fi, per sherbimin telefonik VoIP. Ka gjithashtu nje program te instaluar Media Player, dhe vendin per vendosjen e nje MicroSD, ku mund te ruani fotot, ose spotet muzikore. Versioni Amerikan i aparatit shoqerohet me garancine perkatese.