Hyrja e Klienteve ne Panelin e Kontrollit

Nr. i Telefonit

Kodi Personal 

          English
 
Plani Mujor Iliria Nje
Sign Up
Te dhena rreth Planit Mujor Iliria Nje

$1295
Per shtepine tuaj
Plani Mujor Iliria Nje
 • Telefonata pa pagese tek klentet e tjere te kompanise Iliria
 • Telefonata te ardhura pa limit, pa pagese
 • Nuk ka detyrim ose kontrate, per 30 dite ju kthejme pagesen mbrapa
 • 500 Minuta telefonata kudo ne SHBA dhe Kanada. Gjithashtu ofrojme tarifa shume te ulta per telefonatat ne linjat fikse me Austrine, Belgjiken, Danimarken, Francen, Gjermanine, Greqine, Irlanden, Italine, Hollanden, Norvegjine, Portugaline, Spanjen, Suedine, Zvicren, dhe Mbreterine e Bashkuar.
 • Mund te sherbeje si nje linje perfekte e dyte, ose mund te zevendesoje linjen paresore
 • Iliria Nje ka shume vlera dhe opsione, dhe nje cmim te pakonkurueshem
 • Te gjitha planet tona te sherbimit perfshijne tarifa nderkombetare shume konkurente (Klikoni ne faqen -> Tarifat Nderkombetare )

Kushte dhe Kerkesa

 • Lidhje te shpejte Interneti (High-speed)
 • Telefon te zakonshem fiks ose te levizshem
 • Paisjen ATA (adaptuesi i telefonit analog)
 • Karte Krediti dhe nje adrese Emaili