Hyrja e Klienteve ne Panelin e Kontrollit

Nr. i Telefonit

Kodi Personal

          English
 
Plani Mujor Iliria Pese
Sign Up
Te dhena rreth Planit Mujor Iliria Pese

$3995
Per shtepine tuaj
Plani Mujor Iliria Pese
 • Telefonata pa pagese tek klentet e tjere te kompanise Iliria
 • Telefonata te ardhura pa limit, pa pagese
 • Nuk ka detyrim ose kontrate, per 30 dite ju kthejme pagesen mbrapa
 • Telefonata pa limit ne cdo kohe dhe kudo ne SHBA perfshi Alaska,  Hawaii, dhe Puerto Rico
 • Telefonata pa limit ne linjat jo-celulare ne Austri, Belgjike, Danimarke, France, Gjermani, Greqi, Irlande, Itali, Hollande, Norvegji, Portugali, Spanje, Suedi, Zvicer, dhe Mbreteri e Bashkuar
 • Plus 300 Minuta telefonata me Shqiperine, Kosoven, Malin e Zi, Sllovenine, Maqedonine dhe Kroacine ne linjat fikse, ose jo-celulare
 • Mund te sherbeje si nje linje perfekte e dyte, ose mund te zevendesoje linjen paresore
 • Iliria Pese ka shume vlera dhe opsione, dhe nje cmim te pakonkurueshem
 • Te gjitha planet tona te sherbimit perfshijne tarifa nderkombetare shume konkurente (Klikoni ne faqen -> Tarifat Nderkombetare )

Kushte dhe Kerkesa

 • Lidhje te shpejte Interneti (High-speed)
 • Telefon te zakonshem fiks ose te levizshem
 • Paisjen ATA (adaptuesi i telefonit analog)
 • Karte Krediti dhe nje adrese Emaili